Trains R Us

Alt om hobby og modeltog

Generelt

Frugthøst i topklasse: Abrikos træer til salg

Abrikostræerne, der tilbydes til salg, producerer saftfulde og velsmagende frugter af allerhøjeste kvalitet. Abrikoserne har en dejlig sød og aromatisk smag, som gør dem perfekte til både frisk konsum og forarbejdning. Frugterne er store, saftige og har en flot gylden farve, når de er modne. Abrikostræerne er velegnede til dyrkning i de danske have og giver et rigeligt udbytte af lækre frugter, som kan nydes i sommerhalvåret.

Dyrk din egen abrikos have

Hvis du drømmer om at dyrke dine egne smagfulde abrikoser, er det helt oplagt at investere i et eller flere abrikostræer. Kvalitets abrikos træer til salg kan købes online og leveres direkte til din have. Abrikostræer trives bedst i solrige og varme områder, så vælg gerne en sydvendt placering. Husk at give træerne rigelig vand, især i de første år efter plantning. Med lidt omhu og tålmodighed kan du se frem til en forrygende frugthøst i din egen have.

Vejledning i pleje og pasning

For at få dine abrikos træer til at trives optimalt, er der nogle vigtige ting at være opmærksom på. Først og fremmest skal træerne plantes i et solrigt område med veldræneret jord. Vand træerne regelmæssigt, især i tørre perioder, og giv dem et lag kompost eller gødning omkring stammen om foråret. Beskær træerne forsigtigt om vinteren for at fjerne syge eller døde grene. Derudover kan du få professionelle tips til kirsebærtræer, da der er mange ligheder i plejen af forskellige frugttræer.

Fantastisk udbytte år efter år

Abrikos træerne fra vores gård leverer et fantastisk udbytte år efter år. Vores erfarne landmænd har gennem årtier udviklet en dyrkningsteknik, som sikrer et konstant højt udbytte af store, saftige abrikoser. Træerne er velplejet og tilpasset de lokale vækstforhold, hvilket giver et stabilt og pålideligt høstresultat sæson efter sæson. Kunderne kan derfor regne med at få leveret et førsteklasses produkt, som er dyrket med omhu og kærlighed til faget.

Sunde og robuste træer

Vores abrikos træer er opdrættet med stor omhu og omsorg. De er dyrket i næringsrig jord og plejet med regelmæssig vanding og gødskning, så de er sunde og robuste. Træerne har en kraftig stamme og et veludviklet rodnet, som giver dem en stærk grundvold. Bladene er mørkegrønne og blanke, et tegn på, at træerne trives. Derudover er træerne resistente over for de mest almindelige skadedyr og sygdomme, så du kan være tryg ved, at de vil klare sig godt i din have.

Perfekte til have og altan

Abrikos træer er perfekte til have og altan. De vokser godt i både større haver og mindre altaner. De kræver ikke meget plads og kan nemt holdes i form ved beskæring. Deres smukke blomster om foråret og de saftige frugter om sommeren gør dem til et æstetisk og funktionelt valg for enhver have eller altan. Abrikos træer trives i de fleste jordtyper og klarer sig fint i både sol og halvskygge. De er nemme at passe og kan give en rig høst af lækre, hjemmedyrkede frugter.

Høst de sødeste abrikos

Abrikos træerne er i deres topform i denne sæson, og det betyder at du kan høste de sødeste og mest modne abrikoser. Pluk frugterne, når de er bløde og har en smuk, gylden farve. Lad dem ikke blive for modne, da de så kan blive for blødagtige. Høst kun de frugter, der let slipper fra træet, for at sikre at de er klar til at blive spist. Nyd de sødmefyldte abrikoser som de er, eller brug dem i dine madlavningsopskrifter for at tilføje en dejlig sødme og smag.

Nem og udbytterig dyrkning

Abrikostræer er utroligt nemme at dyrke og giver et stort udbytte. De trives bedst i solrige og veldrænede områder, hvor jorden er næringsrig. Planterne kræver ikke meget pleje, men det er vigtigt at beskære dem regelmæssigt for at sikre en god frugtproduktion. Med de rette vækstbetingelser kan et veletableret abrikostræ give op til 30-40 kg frugter om året. Det gør dem til et oplagt valg for både erfarne og nyere haveejere, der ønsker en udbytterig og let vedligeholdt frugtplante.

Tilbud på abrikos træer

Vores abrikos træer er i topklasse og klar til at blive plantet i din have. Træerne er 2-3 år gamle og allerede begyndt at bære frugt. De er sunde, stærke og klar til at give dig en rigelig høst af lækre, saftige abrikoser. Lige nu tilbyder vi et særligt godt tilbud – du kan få et abrikos træ for kun 199 kr. Normalpris er 299 kr., så her er der en god besparelse at hente. Bestil dit træ i dag og nyd glæden ved din egen frugthøst allerede til næste sæson.

Bestil nu og få leveret i foråret

Bestil dine abrikos træer nu og få dem leveret direkte til din have i foråret. Vores abrikos træer er af høj kvalitet og kommer fra vores egen planteskole, hvor de er omhyggeligt dyrket og plejet. Bestil i dag, og du kan glæde dig til at nyde de saftfulde og smagfulde abrikoser fra dine egne træer allerede til næste sæson. Levering sker i april-maj måned, så du kan plante dem, mens jorden stadig er frisk og klar til at tage imod de nye træer.